Byggfirma med totalentreprenad

God eftermiddag. Under senare tid har jag skrivit om allt möjligt på min blogg, bland annat om min härliga trädgård, men det är en sak jag inte har skrivit om tidigare. Det kommer att handla om ett företag som har hjälpt mig några gånger med ett par ombyggnationer i huset, och det är en byggfirma i Haninge som jag tycker borde uppmärksammas på grund av alla de kvalitativa resultat som de hela tiden levererar till sina kunder, Ettans el & design AB är namnet på denna firma. 

Denna byggfirma i Haninge med omnejd känns det bra att få rekommendera till er som vill få hjälp med bygg eller inom totalentreprenad. Jag vet verkligen hur olika byggfirmor kan vara, en del är inte bra alls för det vet jag efter att ha anlitat en annan byggfirma i Haninge innan jag anlitade just Ettans el & design AB. Ärligt talat var jag orolig över att inte kunna få bra hjälp även denna gång, men min oro visade sig vara helt obefogad. Jag har tackat en vän för hans rekommendation på denna byggfirma och nu när även jag har anlitat Ettans el & design AB kan jag inget annat säga än att det var en bra rekommendation. Jag märkte direkt när de kom hit och påbörjade ombyggnationen att det är en bra och seriös byggfirma i Haninge med omnejd som hjälpte mig utifrån mina behov, förutsättningar och önskemål och som en extra stjärna i kanten var snickarna trevliga och serviceinriktade. Jag hoppas att ni som behöver hjälp med byggservice eller totalentreprenad kommer att anlita er av dem. Det var allt vad jag hade tänkt att ta upp med er i bloggen för den här gången, ha det nu så bra tills vi hörs igen i morgon.