Fräcka möbler när man kan styra själv

Vi har en liten speciell trädgård hemma i Ljungby, den är väldigt mysig och jag tycker om den. Alla som kommer hem till oss poängterar det, det finns mycket mysiga områden som är lite annorlunda. Det kräver också en speciell inredning. Jag brukar precis veta vad för typ av inredning jag söker i Ljungby. Det brukar dock vara svårare att hitta om man har en bild i huvudet. Tur för mig är att jag större ihop med Eva-lotta Karlsson som bedriver ett företag som heter Evis Paintn Stuff. Hon producerar sina egna möbler och säljer hennes inredning i Ljungby. Hon arbetar efter hennes kunders ritningar och vision, genom en dialog och utbyte av tankar så går man igenom projektet för att båda ska ha en så lik uppfattning om vad det är man vill skapa. Annars är det ganska lätt med missförstånd. Därefter går man igenom material och detaljer för att få en fulländad produkt som överensstämmer med ens vision så gott det är möjligt. Jag stötte ihop med Eva-Lotta i våras och vi började prata och jag sa att jag var intresserad av egen tillverkad inredning. Kort därefter träffades vi igen och Evis Paintn Stuff skapade mina möbler. Två stycken hängstolar och ett lågt bord. De står som ingjutna i vår trädgård nu. Både jag och gubben sitter ofta i dem och dricker kaffe eller läser en bok. De är perfekta för trädgården och Eva-Lotta har känsla för detaljer inom inredning i Ljungby. Utöver hennes inredning så erbjuder de också möbelrenovering i Ljungby, då kan man lämna in möbler som gått sönder eller som behöver restaureras. Jag lämnade in en stol med ett trasigt armbågsstöd för ett tag sedan, det fixade hon åt mig.